Min vecka

Jag har firat jennifers 20 års dag och dansat bland främlingar i köpenhamn. Jag har ångrat saker jag sagt och jag har lovat saker jag inte kan hålla. Jag har myst på landet med mina bästa vänner och jag har tittat på soluppgången en tidig lördags morgon. Jag har städat, diskat och lagat mat. Tröstat vänner som blivit sårade och jag har själv blivit sårad. Jag har avnjutit en weekend med min älskade mamma och jag har köpt en ny jacka. Jag har insett att mina vänner är det finaste jag har och jag har visat tacksamhet för deras kärlek. Jag har saknat en pojke som inte saknar mig och jag har köpt en ny mobil. Jag har raderat telefon nummer jag inte längre behöver och rensat mobilen på gamla sms. Jag har kört bil i timmar och lyssnat på hög musik. Jag har förstått att sommaren snart är över och att hösten väntar runt hörnet. Haft ångest för att skolan snart börjar och för att det är slut på det roliga. Hängt på balkongen och druckit vin med malin. Varit på fin middag hos Ida och sovit alldeles för lite. Träffat vänner som jag inte sett på flera år och kysst en främling. Med andra ord så har det varit ännu en underbar vecka den här sommaren och jag-vill-inte-att-den-ska-ta-slut.

blubbly

hardtoexplain  hardtoexplain  hardtoexplain


Friday Im In Love

Jag är glad. Lyssnar på musik och dricker kaffe. Det är kaos hemma, men jag är glad. Läser igenom bloggar om brusta hjärtan och förlorade själar. Men jag är glad.
Vet inte vad det är som har flygit i mig de senaste dagarna, men det känns som att ingenting kan stoppa mig längre. Skulle någon be mig att springa milen, skulle jag sätta på mig skorna, kolla dem i ögonen och börja springa. Bara sådär. Inte tveka, fråga varför eller klaga. Bara göra det. Svart på vitt liksom. Det är en härlig känsla. Som om jag har kontroll över situationen. Känner mig trygg i mig själv och säker i det jag gör. Vare sig det handlar om känslor eller ej. Vet inte hur det kommer sig eller varför men det är nice.
Kvällen ska spenderas inne i stan med världens underbaraste tjejer, och jag känner mig lätt som en fjäder. Inga tunga bördor över axlarna eller obehagliga känningar i bröstet. Bara enkelt. Livet känns inte så pjåkigt trots allt. Hoppas att känslan håller i sig.


.

Jag saknar någon.


Lost

Idag har jag ont i hjärtat. Sådär ont man får när man hör en låt som sätter ord på varenda tanke man har i huvudet. Som får en att gråta av lättnad för att man inser att man inte är den enda här ute som känner såhär.

RSS 2.0